Το χρήμα πολλοί εμίσησαν….

Το χρήμα πολλοί εμίσησαν…. Τη δόξα ουδείς.

Ευρισκόμενος σε δημιουργικό οίστρο και ενώ βαίνω στην ολοκλήρωση του νέου “αναρτησιακού μου” πονήματος, που ευελπιστώ να κάνει τον ίδιο πάταγο, αν όχι μεγαλύτερο, από το προ μηνών συνταχθέν: «Επιτέλους! Άντε γαμήσου μικροαστέ.», βρέθηκα προ εικόνος  ιερής, επαναστατικής και θαυματουργής. Προκειμένου να σας υποδεχθώ με λαμπρότητα και τις δέουσες τιμές, στο νέο  μου ανακαινισμένο χώρο, αποφάσισα να αφήσω την ανάρτηση-κρότο για λίγο στην άκρη και να αποτίσω φόρο τιμής στην θαυματουργή εικόνα.

Πρώτα και κύρια θέλω να συγχαρώ τα “παιδιά” για την πρωτοβουλία τους να κάνουν γνωστό σε μας που έχουμε λεφτά, πάρα πολλά λεφτά, ότι είναι το μόνο που έχουμε. Τους διαβεβαιώ ότι θα επιληφθούμε του θέματος σύντομα. Θα το θέσω άμεσα, με την πρώτη ευκαιρία στην παρέα μου -σε λίγες μέρες θα συναντηθούμε σε ένα φιλανθρωπικό gala, προκειμένου να “πέσουν” τα σχετικά τηλέφωνα και  οι τεμπελχανάδες υπάλληλοι που έχουμε διορίσει στο μεγάλο κτήριο με την ελληνική σημαία μεσίστια -για το ξεκάρφωμα,  που βρίσκεται ακριβώς πίσω από την πλάτη σας, να αναλάβουν νομοθετικό έργο.

Εκτός όμως από τους επαίνους, χρειάζεται στους φίλους να κάνεις και μερικές παρατηρήσεις προκειμένου να βελτιώνονται. Εκεί στα ακριβά σχολεία που πήγα -ένα από τα ελάχιστα που μπορούσα να κάνω με τα πάρα πολλά λεφτά που έχω, μου έμαθαν το δόγμα, ότι το καλύτερο είναι εχθρός του καλού, το οποίο και έχει καταστεί πλέον δεύτερη φύση μου.
Αφού σας ευχαριστήσω πάλι για την πρωτοβουλία σας, αυτή την φορά γιατί για την εκτέλεση του event και την εκπόνηση του project απαιτήθηκε πολύ μικρό budget, θα θέσω την τεχνική μου παρατήρηση υπ΄όψιν σας ευθύς αμέσως…
Θα μπορούσατε να κατανείμετε το slogan σε γράμματα.
Μια τέτοια επιλογή θα απαιτούσε φυσικά την συμμετοχή περισσοτέρων στην προβεβλημένη θέση του event.
Αυτό ακριβώς είναι και το κλειδί της πρότασής μου.
Όπως φαίνεται υπήρχε διαθέσιμος χώρος, άρα από αυτή την άποψη δεν υπήρχε τεχνικό κώλυμα. Το budget θα αύξανε ελαφρά, αλλά θα μπορούσε εύκολα να καλυφθεί από τους συμμετέχοντες.
Μεγαλύτερη συμμετοχή, σημαίνει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και πιο εντυπωσιακό θέαμα.
Διερχόμαστε μια κρίσιμη περίοδο και το κίνημα, μας έχει όλους ανάγκη. Όσο πιο πολλοί στον αγώνα τόσο πιο κοντά έρχεται η μέρα της νίκης.
Να σας κάνω γνωστό, ότι οι φραγκοφονιάδες φίλοι μου έχουν κάνει περικοπές σε βασικές πολυτέλειες -στα φιλανθρωπικά gala τους σέρνω με το ζόρι, και δεν μπορώ να τους πάρω € για το κίνημα, ούτε για δείγμα. Επομένως, πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτόν προκειμένου η επανάσταση να έχει σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας.

 

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!!